Medlemmer

Login for medlemmer

Glemt kodeord

Glemt kodeord

Tilbage til login
Leder du efter et frækt forhold eller bare en quickie? Vi matcher dig!

KUN I DAG FRI ADGANG FOR MÆND

Hurtigt!! Besvar et par få korte spørgsmål, så vi kan forbinde dig med dit bedste match
Du får øjeblikkelig GRATIS adgang til siden! Bemærk! Dette tilbud er kun gældende i Minutter!

1 2 3 4

Gennemført

Klik på bekræftelses emailen i din mailboks:

Tjek om emailen er modtaget

Tjek eventuelt din spam folder

2684 Personer Like her - 5 af 68 reaktioner

Rikke
Jeg kan ikke vælge, hjæææælp! Det er ren luksus, siden fungerer rigtig godt, er godt organiseret, og jeg har bemærket en masse mennesker er enige med mig, for rigtig mange ønsker at kontakte mig. Oh og en lille anmodning, hvis der er nogle mænd, der ønsker en ordenlig omgang, så tænk mig mig hint hint!) Xxxx
· 16 ·
Robert S
Vær opmærksom gutter!!, hvis du er på udkig efter et forhold eller noget langsigtet kan du blive skuffet. De kan findes her, men de fleste af kvinder her ønsker at snyde deres partner og have engangsknald eller sex dates. Ikke at jeg personligt har et problem med det :) men bare så du vid det. Jeg vidste, ikke der var så mange liderlige sluts nær hvor jeg bor, jeg tror ikke jeg behøver lede meget længere for at få en date;)!
· 28 ·
Helle Bovind
Sååå spændende ... til aften havde jeg min første blind date. Jeg var temmelig nervøs, men heldigvis var han meget sød. Vi havde allerede chattet ret meget, men det er altid svært at forudse, hvordan tingene ser ud når man mødes. Men jeg er glad for det ikke var skuffende, tværtimod!
· 5 ·
Tommy Cordensen
Hey Ronny Jeg godt kan din reaktion!! Jeg troede det samme i starten, men hvor intet vover intet vinder eh? Jeg sidder her med en fuld @ #! dagbog, det er hvor mange beskeder jeg får!! - jeg kan planlægge langt ud i fremtiden HAHAHA, der er så meget at vælge imellem. Du behøver ikke sidde og trille tommelfingre når du har tilmeldt dig hos MatchClub.dk
· 12 ·
Ronny
Hmmm jeg kan ikke se skoven for bare træer længere, eller rettere .. på grund af alle disse hotte tøser (sorry damer!) jeg kan ikke helt se, hvem der er alvorlig og hvem der virkelig leder efter en partner. Jeg har haft en rimelig dårlige erfaringer fra andre steder, er der nogen her med en positiv oplevelse af MatchClub.dk?
· 3 ·